Kampioenschapsclubmatch 2022

Op zondag 18 september 2022 wordt weer de jaarlijkse kampioensclubmatch van de NWCC georganiseerd. Deze gaat net als in 2021 plaatsvinden in het Gelderse Rekken.

De clubmatch vindt plaats op het terrein van de familie Koenderink. Er is gelegenheid om te overnachten in nabij gelegen B&B’s of campings. Voor de details daarover kunt u contact opnemen met Ton Koenderink. E-mail: tkoenderink@gmail.com.  Tijdens de KCM is er gelegenheid om een lunch te nuttigen. Deze kunt u bij opgave reserveren. Ook zijn er diverse stands aanwezig.

We hebben de Engelse keurmeesters mevr. E. Eby en mevr. A.J. Rees uitgenodigd om te keuren.

Dit jaar zal de inschrijving, ringadministratie en communicatie plaatsvinden via OnlineDogshow.  U kunt via die site een account aanmaken en uw honden inschrijven voor de KCM. Ook de betaling loopt via ODS.eu. Via ODS ontvangt u een bevestiging met startnummer en kunt u op de dag van de KCM de online catalogus inzien. Ook de keurrapporten en uitslagen worden via die site aan u doorgegeven per email. Binnenkort melden we als inschrijving via OnlineDogshow mogelijk is.

 

Datum: zondag 18 september 2022 vanaf 9.30 h. inloop. Start keuringen om 10.15 h. Geplande eindtijd: 17 h.

Plaats: Van Ouwenallerlaan 4, 7157 AZ  Rekken (Gelderland). Gratis parkeren.

Keurmeesters: Eileen Eby- Cardigan; Amanda Jayne Rees- Pembroke. Mogelijk komt er nog een derde keurmeester voor de puppy’s. Dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Kosten: 1e hond € 27,50 / 2e hond en meer € 22,50 / baby en puppyklasse € 17,50

Lunch: € 13,50, bij opgave via ODS.eu te kiezen als bijbehorende optie. U ontvangt dan een voucher voor de lunch.

Inschrijfperiode: 1 juni 2022 – Sluitingsdatum 1 september 2022, via ODS.eu. Binnenkort melden we wanneer de inschrijving mogelijk is.

Catalogus: Via ODS.eu is een digitale catalogus beschikbaar. Tevens ontvangen alle deelnemers bij de show een papieren catalogus en een goodybag.

 

Wij hopen op een prachtige dag en veel plezier voor de deelnemers en hun honden.

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur NWCC