Nieuwe website en ledenportaal

Vorige week is tijdens het Fokkersoverleg de nieuwe website van de NWCC (www.nwcc.nl) gepresenteerd. We zijn dus nu officieel een ruime week live!

Met het live gaan van de nieuwe website, gaat de oude website, en daarmee ook het oude ledenportaal, offline. We hebben een nieuw ledenportaal voor de leden gemaakt. Met het ledenportaal heb je als lid een aantal voordelen, zoals: het inzien van de agendapunten, notules en andere belangrijke vergaderdocumenten, het inzien van belangrijke ledeninformatie en documentatie (keurverslagen van shows, ZooEasy clubregister aanvraag), het online bekijken van het CC enzovoorts.
Voor (oude en nieuwe) leden
Om in het nieuwe ledenportaal te komen is het noodzakelijk om je (opnieuw) te registreren als lid via de nwcc.nl, dit geldt voor nieuwe leden, maar dus ook als je al lid was voor de komst van de nieuwe website! Hierover hebben alle leden met een bekend mailadres vorige week een mail ontvangen. Mocht je deze niet hebben ontvangen, neem dan contact op met Janna Rosie (dierwelzijn@nwcc.nl). In deze mail staat namelijk een kortingscode, waardoor leden voor aanvang van de nieuwe website, niet opnieuw contributie hoeven te betalen.

Voor fokkers en clubfokkers
Voor clubfokkers, maar ook leden die met hun corgi fokken zonder als clubfokker op de website te staan, is het belangrijk om na het registreren als lid, zoals hierboven vermeld, ook te registreren als fokker in het nieuwe ledenportaal. Dan kun je je eigen honden toevoegen en dek- en geboorte aangiftes uitvoeren. Hierover staat ook een stappenplan uitgeschreven in de mail die alle (reeds bekende leden en fokkers) van de NWCC een mail over hebben ontvangen.