Het bestuur van de NWCC nodigt u van harte uit voor de eerste rasinventarisatie van 2022 dat wordt gehouden op zondag 3 april 2022. De locatie is het zalencentrum ‘Onder de Toren”, Sint Maartenstraat 34, te Elst (GLD).  We starten om 13.00 uur. Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid. Telefoon: 0481-371302.

De rasinventarisatie is een moment dat eigenaren hun Corgi kunnen inschrijven om beoordeeld te worden op uiterlijke kenmerken die passen bij de eisen van de rasstandaard. De hond dient op moment van deelname minimaal de leeftijd van 9 maanden te hebben. De rasinventarisatie geschiedt door twee keurmeesters van het ras. Deze keurmeesters nemen uitgebreid de tijd om je hond te bekijken en u naderhand meer informatie te geven over de rastypische kenmerken van uw hond. De rasinventarisatie kan tevens gebruikt worden om te voldoen aan de kwalificatie eisen voor fokdieren. Ouderdieren die ingezet gaan worden in de fokkerij dienen deze keuring met goed gevolg te doorstaan. Dit kan met een A of B resultaat: A (voldoet aan de rasstandaard) en B (voldoet aan de rasstandaard met aandachtspunten).

!Inschrijving is gesloten!

Starttijd: 13.00 uur. Let op: We werken met afgesproken tijden na inschrijving.
Kosten: Leden = €40,- per hond; Niet leden = €70,- per hond (als u lid wordt en het lidmaatschap voor 2022 gelijktijdig voldoet, betaalt u  € 67.50).
Inschrijving sluit: 27 maart 2022. Let op: Beperkt plaats, dus wacht niet te lang!

Na het verzenden van het formulier dient u via een betaalverzoek de kosten te voldoen. Hou daarom uw mailbox goed in de gaten na inschrijving. Onze penningmeester zal u zo snel mogelijk een betaalverzoek sturen. U kunt ook uw betaling voldoen via onderstaande gegevens:

Betaling / Payment
Nederlandse Welsh Corgi Club
IBAN: NL62INGB0000624942
BIC: INGBNL2A o.v.v. Rasiventarisatie 3 april, naam eigenaar/name owner, stamboomnummer/pedigree number.