Ut Poeleke

Op 24 juni gaan we met de Nederlandse Welsh Corgi Club naar Ut Poeleke in Oeffelt. Hier kunnen alle Corgi’s, tussen 14.00-17.00u, een heerlijke duik nemen in de zwemvijver of spelen op het grasveld. De bodem van de vijver loopt geleidelijk af. We zorgen dat er ook verschillende spelletjes zijn voor de honden.

Het terrein van de hondenzwemvijver is volledig omheind. Binnen het omheinde gedeelte kunnen de honden loslopen. Wel moeten ze een halsband of tuigje blijven dragen. Er is ook nog een extra weide aanwezig die gebruikt kan worden als je hond bijvoorbeeld even overprikkeld is. In deze ruimte kan hij/zij even alleen zijn om tot rust te komen. Voor de begeleiders zijn er zitjes (ook overkapt). Op het terrein is een kiosk aanwezig waar diverse drankjes en snacks verkrijgbaar zijn. Pinnen is mogelijk, dus dat is handig. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Ook is het niet toegestaan om hondenspeeltjes (apporteren en dergelijke) mee te nemen.

Dit evenement is ALLEEN voor leden van de NWCC. Het is wel toegestaan gezinsleden mee te nemen, ook als deze geen officieel NWCC-gezinslid zijn.

Aanmelden
Bij het secretariaat per mail: secretaris@nwcc.nl.
Prijs €5 per hond.
Inschrijven VOOR 11 juni 2023, maximum aantal honden 65. Vol=Vol.

U ontvangt een bevestiging per email met betaalinfo. Bij betaling per bankoverschrijving uw lidmaatschap naam en aantal honden vermelden. Pas na ontvangst van uw betaling is de opgave definitief. Annuleren is niet mogelijk. Wel kunt u zelf een vervanger (die ook lid is van de NWCC) regelen mocht dit aan de orde zijn. Dit dient u wel aan de secretaris door te geven.

Adres: Ut Poeleke, Scheperstraat 2a, 5441 PN Oeffelt.
Parkeren is gratis.