Vooraankondiging Cursusdag Exterieur – 16 maart 2024

Waar moet ik opletten bij staartdracht? Wat zijn gesloten kattenvoeten? Waar let ik op bij het uitzoeken van een geschikte dekreu? Zomaar wat vragen die je kunt stellen over hoe een Welsh Corgi Cardigan of Pembroke eruit zou moeten zien.

We hebben de afgelopen jaren veel energie gestoken in de gezondheid van het ras en dat blijven we ook doen maar het exterieur is minstens zo belangrijk. We hebben het idee van keurmeester Ilona Onstenk om een dag te organiseren voor keurmeesters van ons ras én fokkers/leden van de vereniging met beide handen aangegrepen. Keurmeester Jan Ebels is eveneens bereid om op deze dag een belangrijke bijdrage te leveren.

 We gaan deze dag de belangrijkste modules uit de map voor het examen van raskeurmeester van de Cardigan en Pembroke behandelen en de deelnemers ontvangen bij inschrijving een map met veel informatie en foto’s. Er zal tijdens deze dag een klein aantal aanwezige honden besproken worden. Het bestuur is van mening dat op deze dag ALLE fokkers van de NWCC aanwezig moeten zijn! Alle deelnemers ontvangen aan het eind van de dag een certificaat.
 
Datum: Zaterdag 16 maart 2024
Plaats: Schimmel 1885, Stationsweg Oost 243, 3931 EP Woudenberg
Tijd: 10.00 uur – 16.00 uur
Kosten: 30 euro (inclusief lunch en materiaal)
 
Aanmelden vanaf januari 2024 online via de NWCC website.