Nederlandse Welsh Corgi Club – Kampioenschapsclubmatch 2023

Op 3 september hadden wij onze KCM bij Stal Mansour in Arnhem. We kunnen terugkijken op een mooie en gezellige dag. Het was een mooie opkomst, totaal 104 Corgi’s. 54 Welsh Corgi Cardigan werden gekeurd door Maikel Koot en 50 Welsh Corgi Pembroke werden gekeurd door Wendy Koot – van Oosten. Vanaf 9 uur kwamen de eerste honden met hun baasjes binnen.

Inschrijving rasinventarisatie 12 november 2023 gesloten ivm bereiken maximum aantal hondjes.

Op zondag 12 november 2023 organiseert de NWCC weer een ras inventarisatie. Hier kunt u uw Welsh Corgi Cardigan of Welsh Corgi Pembroke laten keuren door 2 Nederlandse keurmeesters. Er wordt gekeurd conform de FCI ras standaard. De inschrijving is geopend voor maximaal 20 hondjes. Vol = vol.

De inschrijving is gesloten omdat er inmiddels 20 aanmeldingen zijn.

Lees meer

LTV/L8 onderzoek

De procedure met betrekking tot het LTV / L8 onderzoek is iets gewijzigd. Wil je dit onderzoek bij je hond laten uitvoeren, lees dan eerst de relevante pagina op het leden portaal door.

Strandwandeling 2023

Loop mee met de NWCC strandwandeling op zondag 24 september 2023! Breng je viervoeter mee voor een dag vol plezier en gezelligheid aan zee.

Verzamelen om 13:00 uur bij parkeerterrein Langevelderslag te Noordwijk.
Contactpersoon: Y. Gouweleeuw.

Opgeven is niet nodig. Ook niet-leden met een Welsh Corgi mogen deelnemen aan de wandeling.

Jonge Honden Dag 2023

Zondag, 4 juni, was de Jonge Honden dag van de NWCC. Het was een prachtige dag in Epse met een hoge opkomst. Er waren 101 jonge honden die gekeurd werden in 2 ringen. 61 pembrokes en 40 cardigans. 17 reutjes werden geselecteerd als “belofte voor de toekomst” en liepen mee in de reuenparade.

De foto’s, gemaakt door Wendy van Dijk vind je bij de fotoalbums op deze site. Van de reuenparade is op het ledenportaal al te lezen welke reuen geselecteerd waren en hiervan is ook een fotoalbum beschikbaar. Ook in het clubblad zal verslag worden gedaan van deze mooie dag.

 

 

Allereerste nieuwsbrief NWCC

Vandaag, d.d. 16-05-2023, is de allereerste nieuwsbrief van de NWCC verstuurd! In de nieuwsbrief zullen we activiteiten delen welke binnenkort op de planning staan en daarnaast stellen we ook de nieuwe leden voor.

Check dus snel je e-mail om de nieuwsbrief te lezen!
Niet ontvangen? Kijk dan eerst ook even in de spambox.

Rasinventarisatie 2 april 2023

Op zondag 2 april 2023 organiseerde de NWCC weer een ras inventarisatie. 20 hondjes werden gekeurd door keurmeesters mevrouw B. Sluiter en mevrouw H. Warendorf. De resultaten van de inventarisatie vind je binnenkort op het ledenportaal bij documenten.

  

 

Fokkersoverleg

Op 23 maart 2023 is er een fokkers overleg gehouden. Er waren 21 deelnemers. U vindt het verslag op het ledenportaal bij documenten.

Algemene Leden Vergadering

Op 2 april is de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden. Er waren circa 23 deelnemers. De notulen vind je op het ledenportaal bij documenten. Tijdens de ALV zijn de oorkondes voor de 4 toppers overhandigd. Gefeliciteerd nogmaals !

 

Nieuwjaarswandeling 2023

Zondag 22 januari was er weer de traditionele nieuwjaarswandeling van de NWCC.